Saybolt

Om oss

Att fatta välgrundade beslut är avgörande för att uppnå framgång. Hos Saybolt förstår vi vikten av att ha tillgång till opartisk och pålitlig data när du tar dina beslut. Vår personliga service och kvalificerade rådgivning är utformade för att ge dig den hjälp du behöver för att navigera genom komplexa situationer.

En internationellt erkänd samarbetspartner

Saybolt är en oberoende konsultfirma, specialiserad på kvalitets- och kvantitetskontroll. Företaget startade i Philadelphia 1898, och etablerades i Sverige 1980. Sedan dess har Saybolt Sweden AB utvecklats till ett ledande och framträdande servicecenter, som ger pålitlig information om kvantitet och kvalitet av alla typer av produkter under skeppning, behandling och lagring. Det gör Saybolt Sweden AB till en idealisk samarbetspartner för alla verksamheter, som behöver noggranna upplysningar som underlag för välgrundade beslut.

 

  • Med närmare 200 kontor och 100 laboratorier i 96 länder, är Saybolt en global organisation, som kan ge en omfattande service och är tillgängliga såväl internationellt som lokalt.
  • En avancerad och säker hantering av data säkrar snabb och effektiv informationsutväxling mellan inspektörer, laboratorier, kontor och kunder överallt i världen.
  • På våra internationella servicecentra sitter några av världens bästa specialister för att svara på frågor 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
  • Saybolt har den kapacitet, organisation och kompetens som behövs för att förstå och uppfylla just dina behov.

1980

Startade Saybolt i Sverige

3000

Saybolt International har ca 3000 anställda.

200

Kontor över hela världen

96

Vi finns i 96 länder

Vår värdegrund

Hos oss på Saybolt handlar det om att lyssna och leverera lösningar som verkligen gör skillnad. Vi tar vara på vår kunskap och erfarenhet för att alltid ge det där lilla extra, både för våra kunder och kollegor.

Säkerhet och effektivitet går hand i hand hos oss på Saybolt. Vi prioriterar att alla, inklusive oss själva och våra samarbetspartners, alltid är trygga och välinformerade. Samtidigt strävar vi efter att vara effektiva genom att göra saker rätt från början, vilket innebär att vi inte slösar tid eller resurser. Genom att kombinera säkerhet och effektivitet kan vi leverera högkvalitativa lösningar snabbt och pålitligt.

Vi får saker att hända genom att värdesätta samarbetet mellan kollegor och hålla hög kvalitet i våra relationer. Vi är alltid på tårna, redo för det oväntade, oavsett var vi jobbar. Vi finns alltid till hands när du behöver oss.

Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi motiverar genom att vara ärliga och konsekventa, ge frihet och tydliga ansvarsområden. Vi investerar i våra medarbetares vidareutveckling, så de ständigt förbättras. Oavsett var i världen vi befinner oss, kan du lita på att vi alltid levererar samma höga kvalitet varje gång.

Vi är rättvisa och ger opartiska, pålitliga resultat som är erkända och respekterade i branschen. Genom att skapa en miljö som uppmuntrar prestation, kreativitet och innovation, ser vi till att vi alltid ligger steget före och levererar bästa möjliga lösningar och tjänster.